Delen via sociale media

 

Een kleine greep uit onze meubelen die wij geheel zelf ontwerpen en maken. 

Voor onze meubelen gebruiken we top kwaliteit materialen. Alles wordt met de hand gemaakt. Elk product is hierdoor uniek! 

Kom gerust een keer langs in onze winkel !

Stofferingen

 Zoals ook bij de afwerking van het hout gebruik gemaakt wordt van speciaal geselecteerde materialen, wordt ook bij de stoffering alleen gebruik gemaakt van authentieke materialen die blijvend comfort en uitstraling geven.

Ademend leer, paardenhaar, hoogwaardige binnenwerken en vele andere speciale materialen moeten er voor zorgen dat een stoel uitnodigt om erop te zitten en weer terug te komen! 

Zowel de materialen als ook het gebruik ervan vereist vakmanschap dat niet overal gevonden kan worden.

Reynaldo, ons verhaal
Reynaldo kijkt, voelt en beleeft de wereld. Vanuit die waarneembare trends vertellen wij ons verhaal. Het verhaal van onze collectie. Telkens weer ingegeven door de omstandigheden in onze wereld en onze maatschappij. Ons verhaal is helder en duidelijk. Dat begint bij het duiden van de huidige, waarneembare trends. Zoals de Europese en Noord-Amerikaanse Economische crisis, de Groene Beweging, de Aziatische, Midden-Oostelijke en Zuid-Amerikaanse invloeden en tot slot: de Comfortabele Technologie.

Europese en Noord-Amerikaanse economische crisis
De tijden van ‘the sky is the limit’ zijn voorbij. We verlangen terug naar de tijden van weleer. Ambachtelijk produceren en authentiek ondernemen; dat is het antwoord op de eerdere overdaad. Oude stijlen mengen zich met moderne stromingen. Men hecht veel waarde aan cultureel erfgoed. Van cultuur tot cultuur; overal onderstreept men haar afkomst, historie en tradities. Wij verwelkomen pure, doorleefde, echte stoffen en materialen. Verruwde structuren en versleten looks. Kortom: ouderwetse looks in een modern jasje!

Our products present the highest quality in terms of material, design and colour in order to permanently enhance the living spaces of our customers.
This is why we have strict quality requirements.

Every innovative decision in the creative area is always preceded by a meticulous material selection, which plays a significant role in the subsequent implementation. Constant inspections guarantee top quality at every step of the process. Andreas Zimmer and our textile designers regularly visit more than 100 fabric suppliers in over 30 countries in order to make sure that their products and weaving techniques meet our standards.


lochard is een groothandel in meubelstoffen die zich sinds de oprichting in 1995 sterk heeft weten te onderscheiden op het gebied van klassieke en moderne meubelstoffen voor de herstoffering en projectontwikkeling.

Persoonlijke service en een hoge kwaliteitsgraad van stoffen heeft altijd de hoogste prioriteit, tijdens het ontwikkelingsproces van nieuwe designs worden hieraan de strengste eisen gesteld.

Voordat de meubelstoffen op de markt komen word alles bij TNO getest op martindale en TÜV. Neem dus direct contact op voor de dichtstbijzijnde dealer bij u in de buurt. Voor Clochard Fabrics is er geen brug te ver!