Delen via sociale media

 

Een kleine greep uit onze meubelen die wij geheel zelf ontwerpen en maken. 

Voor onze meubelen gebruiken we top kwaliteit materialen. Alles wordt met de hand gemaakt. Elk product is hierdoor uniek! 

Kom gerust een keer langs in onze winkel !

Eigen ontwerpen

Wij ontwerpen en fabriceren onze eigen meubelstukken. Van kasten tot stoelen, tafels enz. Tevens zorgen wij ook voor het onderhoudt van uw meubliair. Het opnieuw aflakken, schuren en alle andere werkzaamheden om uw meubels weer als nieuw te laten voorkomen.

Onze ontwerpers en vakmensen zetten uw ideeën om in een mooi en functioneel kunstwerk. Voorbeelden van ons werk ziet u hieronder.

Stofferingen

Zoals ook bij de afwerking van het hout gebruik gemaakt wordt van speciaal geselecteerde materialen, wordt ook bij de stoffering alleen gebruik gemaakt van authentieke materialen die blijvend comfort en uitstraling geven.

Ademend leer, paardenhaar, hoogwaardige binnenwerken en vele andere speciale materialen moeten er voor zorgen dat een stoel uitnodigd om erop te zitten en weer terug te komen! 
Zowel de materialen alsook het gebruik ervan vereist vakmanschap dat niet overal gevonden kan worden.

Afbeeldingsgalerie

Bel voor het aanvragen van een offerte 0475461997, stuur een e-mail naar meubelmakerij.frencken@xs4all.nl of stuur ons een bericht via het onderstaande formulier.

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.